Home

ishrs livestream turkey 1280x720 1

ISHRS Hasta Bilgilendirme Canlı Yayını için bize katılın. Saç Ekimi Cerrahları ile etkileşimde bulunun ve sorular sorun.

Başlık: Black Market Nedir ve ne ile mücadele ediliyor? SosyaL Medya ve İnternet Etiği

Tarih: 2 Şubat 2023

Saat: 20.00 Türkiye Saati (GMT+3)

Panelistler:

-Ozgur Oztan, MD, PhD, FISHRS, ABHRS
-Tayfun Oguzoglu, MD, FISHRS, ABHRS
-Ekrem Civas, MD, PhD, FISHRS, ABHRS
-Kayihan Sahinoglu, MD, FISHRS, ABHRS
-Emre Ali Karadeniz, MD, FISHRS, ABHRS

Konum:

YouTube: https://youtu.be/_bsPUvkiEoU

Facebook: https://www.facebook.com/events/3496227307276379/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7021493951547219968

Tartışma için

  • Türkiye’de Saç Ekiminin yasal kapsamı
  • Black Market Nedir
  • Black Market ve Merdiven Altı kliniklerin özellikleri
  • Red Flag Kelimeler (nasıl anlarız)
  • BM neler yapıyor (Overharvesting, unauthorised işlemlerin yan etkileri, medikal komplikasyonlar)
  • BM merkezlerden gelen hastaların psikolojik durumu ve yaklaşım (nelerle karşılaşıldı kişisel deneyimler)
  • Repair süreci nasıl yürür, BM’den geldik bizi neler bekliyor
  • Standartlara uygun bir merkezde Saç Ekimi Nasıl olmalıdır (doktor- klinik- hasta bakımından)
  • Neden ISHRS üyesi bir doktor tercih etmelisiniz
  • İnternet ve Sosyal Medya Etiği (Reklam içerikleri, paylaşılan içeriklerin kapsam ve detayı)

Chicago, USA | Thursday, Feb 2, 2023 at 11:00 am CST
London, United Kingdom | Thursday, Feb 2, 2023 at 5:00 pm GMT
Cairo, Egypt | Thursday, Feb 2, 2023 at 7:00 pm EET
Istanbul, Turkey | Thursday, Feb 2, 2023 at 8:00 pm TRT
Delhi, India | Thursday, Feb 2, 2023 at 10:30 pm IST

Saat dilimi dönüşümleri (Time Zone Conversion): https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html?iso=20230202T170000&p1=64&p2=136&p3=53&p4=107&p5=771

Translation:

Live Stream Topic: What is ‘the black market’ and what is there to fight? Social media and internet ethics.

  • Legal basis of hair transplant in Turkey
  • What is black market in hair transplantation
  • Red flags of black market
  • Keywords of red flags
  • What do black market clinics do?
  • The physiological condition of the patients of black market clinics
  • How does a hair transplant repair work?
  • What does a standard hair transplant look like?
  • Why choose an ISHRS accredited doctor?
  • Internet and social media ethics